Leiders Onderwijs Innovatie

LearningLab voor projectleiders onderwijsinnovatie

Geplande evenementen

Leiders Onderwijs Innovatie organiseert regelmatig bijeenkomsten. Uitnodigingen worden via de mail verzonden naar kandidaten die eerder aanwezig zijn geweest. Als u via de mail heeft aangegeven aanwezig te zijn bij een van de bijeenkomsten, hoeft dit niet meer via de website. Heeft u geen uitnodiging via de mail ontvangen, maar wilt u graag een evenement bijwonen? U kunt zich hieronder aanmelden, u bent van harte welkom.

22-01-2019

Masterclass onderwijskundig leiderschap

invulling volgt nog

14:00 - !8:00
HU, Uithof, gebow Padualaan 99-1.232 Projectruimte 'ConceptSpace'
Aanmelden

Recente evenementen

20-11-2018

Masterclass Onderwijskundig leiderschap door Josca Spruijt

Joska Sprujit neemt ons mee in de wereld van de Kaospilots, leerbogen en hoe je omgaat met verschillende veranderposities in een groep.

Bekijk blog
25-09-2018

Masterclass Organiseren van veranderingen in Onderwijsinnovatie door Martine Maes van Interventures

In deze masterclass gaan we in op theorie en praktijk van veranderen in een complex speelveld. Martine Maes zal jullie meenemen i

Bekijk blog
02-07-2018

Masterclass HU: Ontwerpen van onderwijs:

We hebben Corleen Knieriem gevraagd om een introductie te geven over verschillende perspectieven van onderwijs ontwerpen. Zij zal daarbij ingaan op bijvoorbeeld het ADDIE model en het onla

Bekijk blog
06-04-2018

Promotie Remco Coppoolse:

Remco Coppoolse promoveert met een proefschrift over werkregels voor innovatiemanagers. Voorafgaand aan de promotie is een minisymposium in cafe Achter de Dom.

Bekijk blog