Leiders Onderwijs Innovatie

LearningLab voor projectleiders onderwijsinnovatie

Dianne Beunk

LinkedIn

Passies

Een leven lang toegankelijk en uitstekend onderwijs voor iedereen in Nederland, dat is waar ik mijn talenten graag voor wil inzetten. Uitstekend onderwijs betekent voor mij onderwijs waarbinnen ieder individu zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Ik geloof dat onderwijs voor mensen een “paspoort” is naar persoonlijk welzijn en maatschappelijke verbinding. Bovendien is goed onderwijs van cruciaal belang om als land succesvol te zijn en te blijven.

Expertise & Competenties

Ik ben daadkrachtig, verbindend, intuïtief en analytisch sterk. Ik heb oog voor zowel de boven- als onderstroom in een organisatie en kan daarin passend interveniëren. Ik ben ondernemend en creatief. Ik geniet enorm als ik kan leren en laten leren. Ik werk graag samen met andere disciplines en experts (bijvoorbeeld onderwijskundigen).

Dingen die ik leuk vind om te doen en bovendien goed kan:
- in de rol van coach, mentor of adviseur bijdragen aan een organisatieontwikkeling en –vernieuwing. Bijvoorbeeld door het helpen vaststellen van een nieuwe strategische koers en het begeleiden van de implementatie hiervan.
- het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijsinnovatie of het begeleiden van een cultuurverandering.
- coaching van teams, projectleiders en managers, bijvoorbeeld op het gebied van eigenaarschap en onderwijskundig leiderschap.
- ontwikkelen van opleidingen en training

Hiervoor word ik gevraagd

- organisatieadvies: o.a. helpen bouwen aan een passende visie, strategie en organisatieontwikkeling (op bestuurlijk niveau)
- ontwikkelen en uitvoeren managementontwikkeltrajecten en opleidingen
- managementcoaching en teamcoaching

Ik wordt meestal gevraagd als dingen in een project of binnen een team vastlopen, als er “gedoe” is, een manager of projectleider met de handen in het haar zit of als er iets nieuws moet worden ontwikkeld zoals een nieuw curriculum en men eigenlijk niet goed weet hoe dit aan te pakken.

Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen de Hogeschool Utrecht, onder andere als manager, teamcoach en projectleider onderwijsinnovatie. Buiten de HU heb ik ruime ervaring opgedaan als organisatieontwikkelaar, bijvoorbeeld bij Saxion, Un1ek, SRK, Vlietkinderen, Power4People, Smart Group.

Twitter

Hard aan de slag met de #productvision van het digitale TLN (Teaching & Learning Network) platform. @AnneNienhuis… https://t.co/vgxrvgCwEE

Gepost door: leidersOI

Nieuwe vormen van onderwijs vragen om een andere manier van samenwerken. Agile in het onderwijs. @AnneNienhuis… https://t.co/AP3I4PLnyw

Gepost door: leidersOI

We zijn begonnen! Scrumteam IAO @diannebeunk @EsmeeHukshorn @hedwighverbruggen @manoukkraaijenhagen @AnneNienhuis… https://t.co/7Nf9ee4vOA

Gepost door: leidersOI

De opbrengst van de paperclip challenge van het leer arrangement voor leiders onderwijsinnovatie! Wow! https://t.co/ZY8qnisVnI

Gepost door: leidersOI