Leiders Onderwijs Innovatie

LearningLab voor projectleiders onderwijsinnovatie

Dianne Beunk

LinkedIn

Passies

Een leven lang toegankelijk en uitstekend onderwijs voor iedereen in Nederland, dat is waar ik mijn talenten graag voor wil inzetten. Uitstekend onderwijs betekent voor mij onderwijs waarbinnen ieder individu zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Ik geloof dat onderwijs voor mensen een “paspoort” is naar persoonlijk welzijn en maatschappelijke verbinding. Bovendien is goed onderwijs van cruciaal belang om als land succesvol te zijn en te blijven.

Expertise & Competenties

Ik ben daadkrachtig, verbindend, intuïtief en analytisch sterk. Ik heb oog voor zowel de boven- als onderstroom in een organisatie en kan daarin passend interveniëren. Ik ben ondernemend en creatief. Ik geniet enorm als ik kan leren en laten leren. Ik werk graag samen met andere disciplines en experts (bijvoorbeeld onderwijskundigen).

Dingen die ik leuk vind om te doen en bovendien goed kan:
- in de rol van coach, mentor of adviseur bijdragen aan een organisatieontwikkeling en –vernieuwing. Bijvoorbeeld door het helpen vaststellen van een nieuwe strategische koers en het begeleiden van de implementatie hiervan.
- het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijsinnovatie of het begeleiden van een cultuurverandering.
- coaching van teams, projectleiders en managers, bijvoorbeeld op het gebied van eigenaarschap en onderwijskundig leiderschap.
- ontwikkelen van opleidingen en training

Hiervoor word ik gevraagd

- organisatieadvies: o.a. helpen bouwen aan een passende visie, strategie en organisatieontwikkeling (op bestuurlijk niveau)
- ontwikkelen en uitvoeren managementontwikkeltrajecten en opleidingen
- managementcoaching en teamcoaching

Ik wordt meestal gevraagd als dingen in een project of binnen een team vastlopen, als er “gedoe” is, een manager of projectleider met de handen in het haar zit of als er iets nieuws moet worden ontwikkeld zoals een nieuw curriculum en men eigenlijk niet goed weet hoe dit aan te pakken.

Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen de Hogeschool Utrecht, onder andere als manager, teamcoach en projectleider onderwijsinnovatie. Buiten de HU heb ik ruime ervaring opgedaan als organisatieontwikkelaar, bijvoorbeeld bij Saxion, Un1ek, SRK, Vlietkinderen, Power4People, Smart Group.

Twitter

Hoe werkt kanban en kunnen wij er binnen @leiders_oi iets mee? @AnneNienhuis en @CarlijnHoedemak volgen de training… https://t.co/GSR2JFX1uQ

Gepost door: leidersOI

'onze' @Remco_coppoolse verzorgde met een aantal collega's (oa @CarlijnHoedemak) een symposium over complexiteit va… https://t.co/6rS3uORS5s

Gepost door: leidersOI

In het netwerk onderwijskundig leiderschap @HU_Utrecht fcussen we op leiden van veranderingen bij complexe onderwij… https://t.co/FlCei7FM0X

Gepost door: leidersOI

Op bezoek bij NHL Stenden in de afsluitende tweedaagse van de leergang innovatieleiders in het HBO. @nhlstenden… https://t.co/2fce5RfAhq

Gepost door: leidersOI